top of page
Vineyard Spain
Vinification technology amforen
Manual grape harvest vineyard

Balans in de Wijngaard

Natuur

Door de natuurlijke hulpbronnen zijn er geen extra (chemische) toevoegingen nodig. Onze wijngaarden hebben een uniek terroir wat karakter geeft aan de wijnen. Bovendien liggen onze wijngaarden op hoogvlaktes en met dit ultieme microklimaat kunnen de druiven langer en evenwichtiger rijpen.

Technologie

Hoewel wij ambachtelijk en met respect voor de natuur te werk gaan, maken we ook gebruik van de modernste technologie om de authentieke elementen van de druif optimaal terug te laten komen in uw glas wijn. Hierbij is controle van temperatuur gedurende de vinificatie van essentieel belang bij het natuurlijke gisting proces.

Mens

Kennis, ervaring en passie van ons gehele wijnteam maken het mogelijk om van een geweldige druif een geweldige wijn te maken. Dus niet alleen de wijnmaker maar iedereen is even belangrijk, van druivenplukker tot degene die verantwoordelijk is voor de botteling. Elke stap wordt tot in de perfectie uitgevoerd om ons doel te kunnen behalen.

Dankzij de balans tussen natuur, mens en technologie kunnen wij in de belangrijkste regio’s van Spanje karakteristieke wijnen maken. 

Klik hieronder en beleef onze wijnhuizen

bottom of page