top of page

Heredad Morán & López - D.O. Bierzo

Heredad Morán & López is een familiewijnhuis gelegen in het betoverende landschap van Bierzo. De Bodega wordt gerund door Miguel Angel en Estefanía ( broer en zus) en is toegewijd aan het maken van uitzonderlijke wijnen die de natuurlijke schoonheid en het rijke wijnbouwerfgoed van een geboorteland laten zien. Met een filosofie gebaseerd op hard werken, zorg en respect voor het milieu, streven ze ernaar wijnen te creëren voor elk speciaal moment, waarbij innovatie en traditie in evenwicht zijn.

 

De wijngaarden, gelegen in de charmante dorpjes San Lorenzo, Los Barrios en Campo, verbouwen twee van Bierzo's meest inheems traditionele druivenrassen: Mencía en Godello. Met duurzame landbouwpraktijken en hands-on wijngaardbeheer zorgen we ervoor dat elke druif tot in de perfectie wordt gekoesterd, wat resulteert in wijnen van ongeëvenaarde kwaliteit en complexiteit. Elke fles draagt het verhaal van onze toewijding en passie, en biedt een zintuiglijke reis vol frisse aroma's, geroosterde nuances en levendige kleuren - een erfenis (Heredad) die we met trots delen.

 

In onze ultramoderne wijnmakerij, uitgerust met de nieuwste technologie en innovatieve vinificatietechnieken, transformeren we onze druiven nauwgezet tot wijnen met een uitzonderlijk karakter en diepgang. Het resultaat? Wijnen die de essentie van Bierzo in elk glas vangen: boeiend, heerlijk en boordevol erfgoed. Of je nu een maaltijd deelt met geliefden of geniet van een moment van bezinning, laat onze wijnen je ervaring verrijken en proef Bierzo!

Bodegas Rueda
bottom of page