top of page

Prijswinnende wijn! – International Citadelles du Vin 2021

Trots op onze nieuwe Gouden medaille! Voor de internationale Citadelles du Vin 2021 competitie hebben we Goud gewonnen samen met de meest aanbevolen erkenning voor onze Pilas Bonas.


Elk jaar komen 50 top proevers van over de hele wereld samen in Bourg (Bordeaux-Frankrijk) om de beste wijn te selecteren. Meer dan 1000 wijnen nemen deel aan deze wedstrijd uit wel 30 verschillende landen. Het doel van deze wedstrijd is om de diversiteit en kwaliteit van hoogwaardige wijnen uit de hele wereld te waarderen.


Dit jaar heeft onze Pilas Bonas 2020, een blend van Chardonnay en Sauvignon Blanc, de gouden medaille gewonnen in de categorie van witte wijnen. Daarbij hebben we ook een speciale vermelding gekregen als best gewaardeerde wijn van alle wijnen die uit Spanje werden geproefd. Onze wijn weerspiegelt de filosofie van wijnmaker Antonio, een wijn gemaakt met respect voor het milieu en de wijngaarden. Pago Casa del Blanco is 1 van de 20 D.O.P Pago wijnhuizen van Spanje, deze certificatie is vergelijkbaar met Grand Cru status.
Comments


bottom of page