top of page

Oogst 2023

De oogst loopt weer ten einde en is bij een aantal van onze wijnhuizen al achter de rug. Het blijft altijd een spannend moment waarop alles samenkomt. Nu kunnen we met de vinificatie, het wijn maken gaan starten.

In deze blog delen we graag een paar mooie, bijzondere oogstmomenten van dit jaar;
Aan de kust van Rías Baixas wordt de wijnoogst gekenmerkt door een uniek karakter. Hier worden de Albariño-druiven met uiterste precisie geoogst, te midden van het rijke groen en de frisse Atlantische zeelucht.

In het hart van Ribera del Duero, onder de stralende Spaanse zon, worden de druiven van oude wijnstokken zorgvuldig met de hand geplukt. Deze regio staat bekend om zijn diepe rode wijnen en passionele wijnmakers.

Laten we de sprankelende wereld van Cava niet vergeten, waar de ondergrondse kelders bruisen van bedrijvigheid. De oogst van de druiven die bestemd zijn voor deze feestelijke mousserende wijn is een viering op zich.In het prachtige landschap van Ribeira Sacra worden druiven geoogst op steile hellingen langs de rivier Sil. Deze wijngaarden, die alleen met de hand kunnen worden bewerkt, leveren wijnen op met een uniek karakter en een sterke band met de natuur.Laten we proosten op het mooie proces van nieuwe Spaanse wijnen, die hun oorsprong vinden in deze prachtige regio's!

תגובות


bottom of page